Актуален външен вид с тен

Актуален външен вид с тен

Независимо от сезона, вашата кожа се нуждае от добра слънцезащитна козметика, за да се предпази от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи.

През зимата ъгълът, под който падат ултравиолетовите лъчи е по-малък и също трябва да се използват кремове за лице със защитен фактор. 

Не мислете, че докато обикаляте по задачи из града не съществува опасност от неприятни изгаряния на кожата, зачервяванията, поява на обрив, лунички и пигментация. 

Добре е да нанасяте крем със защитен фактор 15, поне половин час преди да излезете от дома, независимо дали планирате да пиете кафе на открито или просто имате работа навън.

Не забравяйте, че дори и времето да е облачно, слънчевите лъчи проникват през облаците и отново нанасят своята вреда върху кожата на лицето. Затова и в облачните дни не пропускайте да нанесете слънцезащитна козметика ATACHE.

Ако все пак поради някаква причина сте забравили да го направите, добре е да знаете, че пласт пудра също може да защити кожата ви за кратко.

Разбира се, по време на ски в планината или събиране на тен през лятото на морския бряг, слънцезащитните продукти трябва да бъдат използвани приоритетно, за да защитите кожата си и да придобиете здравословен тен. 

Препоръчителният фактор, който може да ви предпази от вредното въздействие на слънцето е SPF 30 и повече.