Измиващ гел за лице Atache – една добра идея за края на деня

Измиващ гел за лице Atache – една добра идея за края на деня

Измиващ гел за лице Atache – една добра идея за края на деня 

Още на път за вкъщи след натоварен ден в офиса се питаме от какво имаме нужда, за да си починем добре и какво ще ни отпусне най-бързо. 

За някои от нас това е вкусна вечеря с половинката, за други поне един час тренировка във фитнеса. 

За почитателките на бюти продуктите, най-приятната почивка се изразява в малко време, в което да се поглезят с любимата си козметика. 

От какво се нуждае вашата кожа след тежък работен ден? Да я „освободите“ от грима и замърсяванията и да й осигурите време, за да се възстанови. 

С почистващия гел за лице Sensitive Cleanser от марката Soft Derm на Atache можете да премахнете грима от вашата кожа, без да си причините никакви раздразнения, защото той се отличава с изключително лека текстура и облекчава кожата. Специалната формула, заложена в гела, е на основата на термална вода, обогатена с нежни почистващи съставки, които оставят кожата на лицето сияйна и освежена, без да я изсушават. 

Термалната вода и нежните почистващи агенти намаляват възпаленията, причинени от външни фактори и наред с това възстановяват хидратацията на вашата кожа. Гелът Sensitive Cleanser на Soft Derm е подходящ за чувствителна кожа.