СЕРУМ ЗА БЮСТ С УГОЛЕМЯВАЩ И ПОВДИГАЩ ЕФЕКТ - PERFORMANCE BUST

СЕРУМ ЗА БЮСТ С УГОЛЕМЯВАЩ И ПОВДИГАЩ ЕФЕКТ - PERFORMANCE BUST

71.50 лв.
  • Производител: Atache
  • Модел: CORPORAL CARE
  • Наличност: В наличност

Описание

ОПИСАНИЕ:

Серумът за уголемяване и повдигане на бюст е създаден по революционна технология за да сбъдне мечтите на много дами. Предлага реалната алтернатива, която може да гарантира само хирургията и създава възможност за дългосрочни резултати без рискове. Дерматологично доказани резултати за уголемява на бюста.

В състава на серумът за бюст с уголемяващ и повдигащ ефект са поместени най-ефективните съставки. Тяхната мисия е да увеличат обема на бюста и да окажат стягащо действие.

Предлага се в нова формула от лека текстура, концентрирана от растителни екстракти CELLACTIVE ® FORM, екстракт от плод на колбасово дърво (Kigelia Africana). Благодарение на този продукт днес много жени могат да се радват на естествения размер на гърдите и ненадминато оформящо действие.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

PERFORMANCE BUST се нанася върху всяка гърда (сутрин и вечер). Нанасянето се извършва от вътре навън с кръгообразни движения. За по-лесно абсорбиране се препоръчва серумът да се постави само върху върховете на пръстите, като започнете отдолу и нагоре към деколтето, докато изцяло бъде усвоен.

Забележка: Не се препоръчва използването на серума по време на бременност и/или кърмене.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Екстракт от плодовете на Pyrus Cydonia, Kigelia Africana, Chlorelle vulgaris, Garnicia mangostane и Lupinus albus.

ОПАКОВКА:

Туба от 120 мл.

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър