ПОДСИЛЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА

ПОДСИЛЕН ВЪЗСТАНОВЯВАЩ НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА

89.00 лв.
  • Производител: Atache
  • Модел: EXCELLENCE
  • Наличност: В наличност

Описание

ОПИСАНИЕ:

Кожата се нуждае от внимание и грижа, не само, когато се появят първите белези на старостта. Ето, защо ATACHE разработи подсилена възстановяваща терапия на нощен крем против стареене. Иновативният продукт действа интензивно, за да възстанови изцяло кожата през нощта. В процесите участват мощни регениращите и ревитализиращи съставки, които действат в дълбочина.

ADVANCED REPAIR CREAM представя комбинация от VitasourceTM. Това е съставка, която подобрява създаването на Теломераза и Phytessense HolyherbTM, защитава и регенерира ДНК. В съчетание двете съставки забавят стартирали вече процеси на стареене и възстановяват кожата по време на съня.

Този деликатен крем срещу бръчки помества в състава си и соеви гликопептиди, активатори на синтез колаген тип І. По този начин се увеличава концентрацията му и се възстановява еластичността присъща на младата кожа. Създава се видимо мигновен и изглаждащ ефект. Оставя приятно усещане и аромат за цялата нощ.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

ADVANCED REPAIR CREAM се нанася всяка вечер, след добре почистени участъци от лице, шия и деколте. Извършват се леки, масажни движения с върховете на пръстите и до пълното му абсорбиране.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Phytessence HolyherbTM, VitasourceTM, соеви гликопептиди, хиалуронова киселина с богато молекулно тегло и серамид комплекс.

ОПАКОВКА:

Стъклена опаковка буркан от 50 мл.Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър