Стягащ серум - Tensor Flash на Atache

Стягащ серум - Tensor Flash на Atache

Стягащ серум - Tensor Flash на Atache

Стягащ серум - Tensor Flash на Atache

Има един продукт, който никога не бива да липсва в нашите несесери и да бъде използван в специални моменти.

Кой не се е будил с променено лице някой ден? Успяли сте да поспите само няколко часа или сте имали една от тези вечери, когато не сте отпочинали – лицето ви е със странен тен, тъмни кръгове около очите и като се погледнем в огледалото се ужасяваме.

Това е един стягащ продукт, от тези, които няколко минути след нанасяне правят лицето ви свежо, сияйно, с изгладени бръчици.

Досега бях използвала един американски продукт, който изчезна от нашия пазар и съм много щастлива, че успях да открия този. Той също се нанася след хидратация на лицето и му предава мекота и блясък.

Този продукт се нарича Tensor Flash от линията C Vital.

За мен, този ден беше незабравим. След един много дълъг работен летен ден, с високи температури, ми се наложи да присъствам на късна официална вечеря. Имах време само да взема душ и да се преоблека. Погледнах се в огледалото и бях уплашена от отражението си, все едно съм изкарала 5 безсънни нощи. Спомних си за откритието си и нанесох Tensor Flash. Оставих го да действа 15 минути, след което пристъпих към гримиране. Не бях имала такова ясно и сияйно лице със спокойна кожа.

Задължително е да се остави продукта да проникне в кожата за 15 минути, за да може грима да се запази за по-дълго време.

Стягащият серум - Tensor Flash съдържа: сибирски женшен, екстракт от портокал, азиатска центела и хидролизирани соеви протеини.

Предлага се в опаковка от 3 дозички по 2 мл. Може да се използва всеки ден или според вашите нужди.

Вземете си няколко дозички и ги съхранявайте в тоалетните си принадлежности, за да са ви под ръка!!!