За Ретинола
#ОстанетеВкъщи - ATACHE подарява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички свои клиенти.

За Ретинола

Ретинолът е често използвана съставка в козметиката, а и не само там. 

Какво представлява?

Ретинолът е известен още под названието Витамин А. Това е мастно разтворим витамин, оказващ благотворно влияние на кожата, неутрализиращ свободните радикали и истински силно „оръжие” в борбата с бръчките. 

Действително, ретинолът се оказва истинска находка за хората, които искат да запазят кожата си млада. Поради това, че именно Витамин А е един от най-мощните антиоксиданти, той се нарежда сред най-често използваните продукти, които се влагат в козметичните продукти, предназначени да забавят  процесите на стареене на кожата.

Поради способността на ретинола да заличава бръчките, той е съставка главно в анти ейдж козметиката.

Желателно е да използвате всеки ден крем с ретинол като започнете да го нанасяте внимателно и постепенно увеличавате количеството. Опитайте дневен крем против бръчки на ATACHE,  в който ретинолът се свързва с иновативни пигменти, които създават т. нар. soft focus ефект. Дори и да имате изразени бръчки, те се запълват от продукта и озаряват лицето и шията. Пигментите в крема и ретинолът, който възстановява клетките на кожата, придават гладък, изпънат и озарен вид на лицето ви.

За оптимален ефект, нанасяйте всяка сутрин върху добре почистено лице и шия.