Нежна терапия за уморената кожа

Нежна терапия за уморената кожа

Слънцето, вятъра и студа, консумацията на солени и мазни храни и алкохол, всичко това се отразява на вида и здравето на нашата кожа. 

За да я поддържаме свежа се нуждаем не само от диета и достатъчно сън, но и от добри козметични продукти, които да я почистват, подхранват и защитават.

Дневната успокояваща емулсия за лице от линията Soft Derm на испанската козметична марка Atache е създадена точно за забързаните делови дами, които винаги имат поне по няколко ангажимента, но все пак намират време само за себе си. 

Дори и за няколко кратки мига, вие можете да освежите и възстановите свежия си вид, благодарение на удобния флакон от 50 мл., който се побра в дамската ви чанта. 

Използвайте продукта за тонизиране на кожата на лицето през деня като го нанесете с леки масажиращи движения. 

Подобни моменти на релаксация, отделени само за вас, не само ще ви избавят от напрежението, но и ще ви подготвят за важна среща, презентация или работен обяд.

Вечер нанесете нощната успокояваща емулсия от линията Soft Derm, която ще ви подмлади и освежи по време на вашата почивка в леглото. Продуктът е изключително лек и притежава деликатен и отпускащ аромат. Той ще хидратира и възстанови кожата на лицето по най-добрия начин.