Приложение на мицералната вода
ДОСТАВКА В СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН ЗА ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ ДО 14 ЧАСА, ЗА РАМКИТЕ НА ГРАД СОФИЯ

Приложение на мицералната вода

Мицеларната вода е един от топ продуктите в съвременната козметика за лице.
Защо ни харесва?
Най-голямото предимство на този продукт, е в това, че ни дава възможност да пестим време при почистване и подготовка на лицето за нанасяне на ежедневен или вечерен грим.
Благодарение на мицералната вода, ние пестим не само време, но и ресурси при почистване на кожата. Тя обединява перфектната грижа за кожата и чрез нея можем да си осигурим фино почистване на зоната около очите.
Можете да използвате мицералната вода като тоник, чрез който да отстраните замърсяванията по лицето, да освежите кожата и да я подготвите за нанасяне на подходящ крем.
За какъв тип кожа са подходящи мицералните води?
Най-добрият избор на мицерална вода е при суха и чувствителна кожа, защото този продукт не изсушава епидермиса, не дразни и не съдържа вещества, които могат да причинят дискомфорт.
Ако вашата кожа е суха, склонна към зачервявания, раздразнения и акне, вие можете да замените всеки почистващ продукт, който изсушава допълнително кожата ви с мицерална вода.
Разбира се, можете да комбинирате използването на мицерална вода с други почистващи продукти и да се чувствате готови за предизвикателствата на работната седмица или да се насладите максимално на уикенда.