Спрейовете са сред най-търсените козметични продукти за лятото

Спрейовете са сред най-търсените козметични продукти за лятото

Маркетинговите проучвания на предпочитанията на потребителите на козметика за лице и тяло установяват, че през топлите месеци най-търсени и предпочитани са продуктите под формата на спрей.
За щастие в „спрей формат“ се предлагат не само дезодоранти, но и кремове, гелове, слънцезащитни продукти, масла за тяло и тоници, които тонизират и почистват кожата.
Удобството при използване на тези козметични продукти е много голямо, особено ако това са масла и олиа, които са доста мазни и не могат да бъдат нанасяни равномерно, ако не са под формата на спрей.
През миналата година цели 52,3 % от покупките на козметика се изразяват именно в спрей продукти. Водеща е козметиката за тяло, предназначена не само за овлажняване и тонизиране на кожата, но и тази, която е насочена към тонирането и придобиването на блясък, които са задължителни за вашето самочувствие, при носене на по-изрязани рокли и бански. Освен от козметични центрове, аптеки и парфюмерии, хората предпочитат да пазаруват и онлайн.
При поръчка на продукти онлайн, имате възможност да се информирате на спокойствие за качествата и съдържанието на желания продукт, а така също и да прочетете отзиви от потребители, които вече са изпробвали даден продукт.
Козметика ATACHE предлага на своите клиенти продукти за почистване и слънцезащита в удобна опаковка под формата на спрей.