Красиво и сияйно лице в няколко стъпки
#ОстанетеВкъщи - ATACHE подарява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички свои клиенти.

Красиво и сияйно лице в няколко стъпки

Искате да имате лице като на модел и вашата цел е да се погрижите не само за грима и визията си, но и за дълготрайната и ефективна грижа за кожата на лицето?
Ежедневните ритуали на красотата са задължителни за дамите, които искат да се радват възможно по-дълго на опъната и гладка кожа на лицето и шията. Тези ритуали са свързани с почистване на грима, лек масаж на лицето, поддържане на веждите и миглите. Погрижете се за веждите – арките на вашето лице
Добре е да знаете, че раздалечените вежди изглеждат много женствени и закачливи и придават по-младежки вид на лицето. Оформете веждите си и нека те имат по-плавна и естествена форма. Заострените и пречупени вежди придават високомерен и строг вид на лицето ви. Премахнете пигментациите по лицето си.
В резултат на излагане на слънце, по лицето се появяват пигментации, които можете да премахнете с помощта на изсветляващ серум Atache. Той е разработен по специална формула, на основата на балансиращ продукт, който заличава петната. Благодарение на този козметичен продукт, можете да изравните тена на лицето си и да се чувствате значително по-добре във вашата кожа. Освен това, продуктът ви предпазва от бръчки и поява на нови пигментации.