Лятото е на една ръка разстояние

Лятото е на една ръка разстояние

Лятото е все по-близо и мисията, която вълнува повечето красавици е възможно по-гладка и безупречна кожа.
Без съмнение, именно през летните месеци, нашата кожа е изложена най-голяма степен на слънчевите лъчи. Искаме да се радваме на морето, плажа и златистия тен, но в резултат на честото излагане на слънце, кожата старее, появяват се лунички и пигментации.
В резултат на повишеното производство на меланин, по кожата се появяват по-тъмни петна, които трудно могат да бъдат премахнати и определено са нежелани. За да избегнете подобни пигментни петна, е добре да вземете навременни мерки като използвате добра слънцезащитна козметика.
Препоръчваме ви продуктите на козметичната марка Atache, които не само ви защитават от вредното влияние на слънчевите лъчи, но и се грижат за хидратацията и еластичността на вашата кожа.
Защитен флуид против стареене, прозрачен защитен спрей, тониран защитен крем за лице. Всички тези продукти са предназначени да предпазят кожата на лицето от ултравиолетовите лъчи и притежават защитен фактор SPF50. Защитният флуид против стареене притежава фактор SPF50+ Кожата на вашето тяло може да бъде не само надеждно защитена, но и сияйна с блестящ спрей за
тяло SPF15, защитна емулсия SPF30 и тонирана ултра лека емулсия SPF30. Всички те създават лек защитен филм върху кожата, без да я омазняват.