Топ съвети за вечна младост
#ОстанетеВкъщи - ATACHE подарява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички свои клиенти.

Топ съвети за вечна младост

Кожата на тялото и лицето се нуждае от ежедневна грижа, така както се нуждаем постоянно от въздух и вода. Когато тя е подложена на влиянията на околната среда – слънце, вятър и химични препарати, то вниманието ни към нея трябва да е още по-засилено. Ето, защо се нуждаем от специална грижа и конкретна козметика за всяка част.
Ето и някои съвети, които дават дерматолози и козметици и които да работят във ваша полза:
Знаете ли, че съществуват множество продукти, специално създадени, за да се борят със специфичните проблеми на всеки тип кожа. Сред тях може да попаднете на поредици от нощни кремове, ексфолианти, освежаващи гелове и др. Всички те повишават тонуса и подобряват текстурата на епидермиса.
Знаете ли, че редовното ексфолиране на кожата позволява мъртвите клетки да се премахнат от епидермиса и да благоденстват впоследствие по-доброто проникване и попиване на хидранта. Освежаващите гелове са идеални за умерени и подпухнали очи. Нощните кремове помагат на кожата да се възстанови и тонизира епидермиса по време на съня.
Не бива да се увличаме по употребата на антибактериални кремове и кърпички, защото заобикалящият ни свят е пълен с бактерии, но можем да ги отстраним от кожата с по-щадящи кремове и гелове. Антибактериалната козметика изсушава кожата прекомерно, предизвиква раздразнения, преждевременно стареене.
Съобразно процесите на стареене ново поколение грижа за кожата от продуктови линии представя революционни кремове, серуми и гелове Anti Age, които подмладяват директно клетките на кожата, благодарение на уникален активен комплекс. Създадени по иновативни формули кожата става по-здрава, по-еластична и по-млада. Освен това тя е обогатена и с SPF, които изграждат бариера срещу вредните слънчеви лъчи.
Важно е всеки ден преди лягане да се нанасят хидратиращи продукти, а един път седмично кожата да се подлага на пилинг.
Вечер преди лягане може да потапяте кожата в топла вода с етерични масла, което ще тонизира мускулите и предразположи порите да поемат от съставките на нощни кремове за лице.