От какви грижи се нуждае зрялата кожа?

От какви грижи се нуждае зрялата кожа?

Годините ни носят приятни спомени, вълнуващи и вдъхновяващи преживявания, житейски опит и незабравими срещи, но за съжаление се отразяват на кожата на лицето.

То загубва т. нар. V образна форма, която е характерна за младите жени и се нуждае от специални грижи.

Козметиката, която може да осигури тонус и добър вид на кожата, трябва да бъде правилно подбрана според типа кожа и специфичните особености на дамата, която я използва.  

Оптималните грижи за кожата на лицето включват както професионални процедури в козметичните салони, така и съвременна висококачествена козметика от утвърдени фирми.

Всеизвестно е, че хората, които искат да запазят колкото се може по-дълго младежкия и свеж вид на кожата си се подлагат както на специални процедури при козметици и дерматолози, така и на хирургически интервенции.

Ако това е прекалено крайно за вас, но искате да дадете най-доброто на вашата зряла кожа, вие можете да използвате т. наречената 3D анти-ейдж козметика.

Това са дневни и нощни кремове, предназначени за освежаване, хидратиране и  подмладяване на зрялата кожа на клетъчно ниво.

Третирането на кожата в дълбочина осигурява възстановяване на обема й, изглаждане на контура, придобиване на свежа и опъната кожа.   

С напредване на годините кожата ни произвежда все по-малко колаген. Гладката и стегната кожа на лицето и шията започват да се отпускат. Чрез подходящ дневен крем, съдържащ иновативните съставки VitasourceTM, която подпомага действието на фибробластите и  Phytessence HolyherbTM, която възстановява ДНК, можете да подарите на кожата на лицето си нежна грижа и комфорт.

За да подпомогнете доброто възстановяване на кожата през нощта, не забравяйте да използвате подмладяващ нощен крем Excellence.

Освен съставките, които защитават свежия вид на кожата Phytessence HolyherbTM и VitasourceTM, той съдържа чист колаген, който й доставя така необходимата еластичност и гладкост.

Можете да си осигурите комплексна грижа за кожата както през деня, така и през нощта с дневен и нощен крем против стареене на кожата Excellence.