Despigmen

КОЗМЕТИКА ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПИГМЕНТАЦИИ ПО КОЖАТА - DESPIGMEN

Подобрената формула на Despigmen P3 е базирана на комбинация от депигментиращи и антиоксидантни активни съставки, които действат в синхрон с регенеративната фотозащитна функция на Polypodium leucotomos. Тройното действие на формулата въздейства на факторите, причиняващи хиперпигментация, като изсветляват и изравняват тена на кожата.
 
 
 
Продуктовата линия включва избелващ серум, който изравнява тена на кожата и премахва лъщенето. Дневният крем със слънцезащитен фактор SPF 50+, Polypodium Leucotomos и предпазващи от замърсявания съставки, осигурява пълна защита за кожата на лицето. Линията Despigmen P3 вклюва и крем с насочено действие за намаляване интензитета и размера на петната.
Изравнете тена на лицето си, докато се предпазвате от слънчевите лъчи. Хиперпигментацията представлява промяна в цвета на кожата или лигавиците, получена при натрупване на меланин в епидермиса или дермата. Появата й може да бъде провокирна от различни фактори: хормонални промени, генетична предразположеност, акне и много други. Слънчевите лъчи могат да бъдат причина за появата или потъмняването на съществуващите петна, затова е задължително да се използва висок слънцезащитен фактор през цялата година в комбинация с депигментиращи продукти за изсветляване.

ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА


ОПИСАНИЕ: Матиращ крем с насочено действие, c висока концентрация на липозомни активни съставки, ко..
39.90 лв.
ОПИСАНИЕ: Серум c липозомни активни съставки, които проникват в най-дълбоките слоеве на епидермиса ..
69.00 лв.
ОПИСАНИЕ:Изцяло обновена формула на дневен крем c липозомни активни съставки, които проникват в най-..
68.50 лв.

ПРЕДИМСТВА НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

 

Липозомна формула: по-добро проникване и ефективност. Линията Despigmen P3 съдържа изсветляващи и антиоксидантни активни съставки в липозомална форма. Липозомите осигуряват стабилност на активните съставки, помагат им да проникнат в по-дълбоките слоеве на кожата и да се абсорбират по-лесно.
Polypodium leucotomos: Мощен естествен ингридиент. Polypodium leucotomos е част от семейство Polypodacea, което вирее в Централна Америка. Известно е с антиоксидантните си свойства и слънцезащитното си действие. Допринася за предпазване на кожата от слънчевата енергия, вкл. от UVA лъчите. Екстрактът, използван в линията Despigmen се добива по оригинална специално разработена технология от Asacpharma, която запазва свойствата му.
Екстракт от женско биле: Естествена съставка с депигментиращи свойства. Женското биле е корен на растението Glycyrrhiza glabra. Има силно депигментиращо действие и се използва в терапиите като естествен изсветляващ кожата продукт. Притежава и антиоксидантни свойства, което го прави перфектният съюзник за изсветляване на пигментациите и предпазване от появата на нови.
Витамини A, E и C: Силата на антиоксидантите. Витамин C (аскорбинова киселина) притежава депигментиращи свойства като забавя появата на петна, подтискайки ефектите на медта при образуването на пигменти. Витамин A (ретинол) не само стимулира производството на колаген и еластин, но също така действа като ексфолиант и стимулира клетъчната регенерация изглаждайки на кожата. Витамин E е силен антиоксидант сам по себе си, но ефектът му се умножава многократно в комбинация с други антиоксиданти. Комбинирането на тези три мощни активни съставки предпазват клетките от вредното влияние на свободните радикали и слънчевите лъчи.