VITAL AGE RETINOL - Интензивна терапия против бръчки

VITAL AGE RETINOL

Линията Vital Age Retinol е интензивна глобалнa терапия против бръчки, която намалява съществуващите и предотвратява образуването на нови бръчки и фини линии. Базирана на чист ретинол и коензим Q10, неговата мощна формула омекотява кожата, подобрява несъвършенствата, освежава уморения вид и възвръща естествения блясък на лицето.
 
 
 
Със своята двойна формула, Серум 2 се утвъждава като основен продукт на линията, тъй като стимулира ключови функции за подмладяване на кожата, действайки по време на нощния процес на обновяване. Продължителната употреба на двойния серум не само има глобално подмладяващо действие, но също така хидратира кожата в дълбочина и има изсветляващ ефект.
Ефективност против стареене за видими резултати
 
Стареенето на кожата е комплексен феномен, причинен от възрастта, степента на излагане на слънце, хормоналния статус или тютюнопушенето. Това са само част от факторите, които провокират загубата на еластичност, отпуснатост, причинени от редуцираното количество и качество на колагенови фибри, или от липсата на хидратация. Комбинацията на чист ретинол и коензим Q10 действа синергично срещу недостатъците, които се появяват с времето, като хидратира, озарява, омекотява и стяга кожата на лицето.

ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА

VITAL AGE RETINOL


Показване:
Подреждане по:
ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ Нов

ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ

ОПИСАНИЕ: Изглажда фините линии и бръчките, оставяйки кожата нежна без мазно усещане. Подсилва ефектите ..

38.90 лв.

НОЩЕН СЕРУМ 2 В 1 Нов

НОЩЕН СЕРУМ 2 В 1

ОПИСАНИЕ: Серум 2 в 1 има следните действия:Против стареене: : Намалява бръчките и фините линии, прави к..

73.50 лв.

ОКОЛООЧЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ Нов

ОКОЛООЧЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ

ОПИСАНИЕ: Коригира бръчки, мимически линии, несъвършенства и загуба на блясък в зоната на околоочния кон..

55.50 лв.

РЕГЕНЕРИРАЩА НОЩНА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ  VITAL AGE Нов

РЕГЕНЕРИРАЩА НОЩНА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ VITAL AGE

ОПИСАНИЕ:Нежна нощна грижа против стареене, която подхранва кожата в дълбочина и ускорява процеса на въз..

54.60 лв.

НОЩЕН СЕРУМ 2 В 1 Нов
ОПИСАНИЕ: Серум 2 в 1 има следните действия:Против стареене: : Намалява бръчките и фините линии, пр..
73.50 лв.
ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ Нов
ОПИСАНИЕ: Изглажда фините линии и бръчките, оставяйки кожата нежна без мазно усещане. Подсилва ефек..
38.90 лв.
ОКОЛООЧЕН СЕРУМ ПРОТИВ БРЪЧКИ Нов
ОПИСАНИЕ: Коригира бръчки, мимически линии, несъвършенства и загуба на блясък в зоната на околоочни..
55.50 лв.

ПРЕДИМСТВА НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Коензим Q10 за клетъчна енергия. Коензим Q10, или убиквинон, e нутриент, който се образува от тялото и участва в клетъчната дихателна верига. От една страна този коензим има важна роля за елиминирането на свободните радикали, а от друга инхибира колагеназата, ензим, който разгражда колагеновите фибри. Друга негова функция е да отделя енергия на клетъчно ниво и действа ефективно срещу оксидативния стрес, причинен от UVA радиацията. Q10 е перфектното допълнение към Ретинола, тъй като подсилва неговите ефекти и действия.
Ретинол за клетъчна регенерация. Чистият ретинол в серията Vital Age Retinol  прониква до най-сълбоките слоеве на кожата, благодарение на формулата, която осигурява стабилността на молекулата, за да стимулира синтеза на колаген и еластин.  Подпомага процеса на клетъчно обновяване, като действа ексфолиращо и стимулиращо, за да се премахнат мъртвите клетки. Спомага за избледняване на пигментациите, намаляване на бръчките и фините линии, значително подобряване на външния вид на кожата.