Чиста козметика – точно за теб

Чиста козметика – точно за теб

Световните козметични марки, които държат на своите постоянни и нови клиенти, непрекъснато разработват нови продукти, придържайки се към тенденцията за чиста козметика, вдъхновена от природата.
Качество и ефикасност, са търсените думи, към които се стреми утвърдената испанска козметична марка ATACHE. В основата на продуктите за лице и тяло на ATACHE е дългогодишния опит и непрекъснатите иновации, насочени към производството на зелена козметика – козметика на основата на био продукти и лишена от химични субстанции.
Натуралност и органичност в козметиката, означава да се предлагат продукти, които не натоварват кожата с излишни химични съставки и не предизвикват алергии. Клиентите на ATACHE могат да получат подробна информация за съдържанието и активните съставки във всеки един продукт.
Да се консултират онлайн с наши специалисти и да се възползват от няколко висококачествената продуктови линии за различните типове кожа и за всяка отделна възрастова група.
Продуктите на козметика ATACHE обхващат както грижата за почистване и овлажняване на лицето, така и анти ейдж продукти, продукти за защита от слънцето и достатъчно много маски, пилинги и тоници, предназначени за редовната грижа за различни типове кожа.
Според специфичните особености и изисквания за поддръжка на кожата на лицето, вие можете да намерите решение за красотата и тонуса на вашата кожа с продукти ATACHE.