Иновативен лифтинг

Иновативен лифтинг

Дами без бръчки по лицето и с добре оформени и тренирани фигури – това са жените на новото време. 30, 40, 50 годишните съвременни дами са повече от привлекателни, уверени и активни. Те знаят, че красотата е въпрос на поддържане с правилните козметични продукти, вътрешен мир и възможно по-често наслаждение на живота, такъв какъвто е. Ако и вие искате да се присъедините към клуба на жените със самочувствие и младежки стегната кожа, само с няколко лесни стъпки, можете да поръчате Дневна SPF20 емулсия за форсиран ефект Atache.
Благодарение на иновативната емулсия с лифтинг ефект, вие успешно възстановявате загубата на лицевия контур, постигате по-гладка кожа и я предпазвате от фотостареене.
Как „работи“ този продукт?
Чрез мощна комбинация от активни съставки и соеви изофлавоноиди, кожата става по-стегната, а биохимичните функции в нея се активират. В резултат на това, вие се радвате на гладка и излъчваща здраве и младост кожа, а цялостнят ви вид е по-изразителен и по-свеж. Още след първото използване на продукта можете да забележите разликата, защото кожата на лицето се стяга, изглажда и заблестява.
Сега можете да се посветите на вашите хобита, без да се натоварвате с мисли за външния си вид и с увереността и жизнерадостта, които са ви присъщи.