Когато очите говорят
ДОСТАВКА В СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН ЗА ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ ДО 14 ЧАСА, ЗА РАМКИТЕ НА ГРАД СОФИЯ

Когато очите говорят

Изразителният поглед обещава, пленява, разказва. Той може да „говори“ повече от хиляди думи, стига да има кой да разчете неговите послания. Още от немите филми, се е залагало именно на погледа на героинята, за да се разкрият характера и настроението й в дадена сцена.
Очите са в центъра на изразните средства и в индийската култура. Благодарение на тяхната изразителност и магнетичност, индийските танци са толкова обаятелни и неподражаемо емоционални.
Съвременната жена също използва чара и арсенала на своите очи, за да въздейства на мъжете и да се чувства желана и красива.
Но за да се случва това на 100 процента, е необходимо да се полагат грижи за околоочния контур.
Кои продукти, трябва да притежавате, за да запазите свежестта и красотата на деликатната зона около очите? Три незаменими продукта, без които вашите очи не могат, са подхранващ околоочен крем, крем с лифтинг ефект и добър коректор.
Като прибавите поне осемчасов сън през нощта и достатъчно разнообразен и балансиран хранителен режим, можете да очаквате красотата на очите ви да бъде такава, каквато ви се иска. Витамини и гимнастика за очите също са задължителни, особено за дамите, които ежедневно стоят пред компютър, изложени са на изкуствена светлина или не си почиват достатъчно.