Козметика за удобно пътуване

Козметика за удобно пътуване

Вместо да се чудите как да натъпчете всички необходими продукти за лятната ваканция в багажа, по-добре заложете на хибридни комбинации.
Навярно и на вас ви се е случвало да гледате жално куфара или саковете и да се чудите как точно и къде по-конкретно да напъхате цялата необходима козметика за отпуската на море. Когато пътувате със самолет е още по-трудно, т. к. компаниите имат изисквания по отношение на някои продукти и техните количества.
За да не се налага да се разделяте с нещо, което наистина може да ви потрябва, предлагаме да потърсите своите ваканционни хибридни версии в грижа за всяка част от тялото. Независимо дали става въпрос за козметика за лице, козметика за тяло или слънцезащитни продукти, изберете мини версии или пресипете от големите туби в малки опаковки. Така ще сте много по-практични и ще комбинирате и ще комбинирате в 2 и повече действия. С това ще спестите повече място и нерви, а всичките ви любими продукти ще са ви под ръка.
Слънцезащитни кремове – винаги може да се възползвате от малките опаковки UV защита за тялото. От тях може да избирате и кремове на СС или ВВ крем за лице със SPF и мини версии преди и след слънце. Този ход ще ви помогне да имате винаги на разположение тонизираща защита за всеки момент. Може да се възползвате и от иновативните продукти, които комбинират един в два козметични продукта. Те са идеален вариант и предпазват от UV лъчите, ревитализират, коригират тена и придават блясък, успокоявайки кожата.
След слънчеви бани кожата се дехидратира лесно. Това означава, че трябва редовно да полагате грижи за нея и да подпомогнете възстановяването й. Използвахте подхранващи и хидратиращи кремове. И тук може да се възползвате от опаковки 2 в 1 или да пресипете от големите кутии в малки опаковки.
Съвет: Не оставяйте в никакъв случай кожата си „гладна“ и дехидратирана, след като се върнете.