Заличаване на белези от акне
#ОстанетеВкъщи - ATACHE подарява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички свои клиенти.

Заличаване на белези от акне

Единственото по-лошо от акнето е белегът оставил цял „картер“ в кожата.
Акнето е неприятно нещо, независимо от това на каква възраст сте или какъв пол. То може да понижи значително самочувствието и да нанесе комплекси за малоценност за цял живот. Акнето е възпалителен процес, които се появява в областта на лицето, деколтето, врата, раменете, гърба. Важно е да се потърси дерматолог навреме и да се спазват предписанията. Белезите от акне могат да се заличат, чрез различни методи, чиято цел е да редуцират образуването на съединителна тъкан и да подобрят клетките.
За да се намалят щетите от акне и белезите да се възстановяват по-бързо е важна, както правилно избраната козметика, така и приеманата храна. Втората трябва да е богата на витамин С и Е, а с леки масажни движения да се нанасят и специализираните продуктови линии кремове и себуми срещу акне. Масажите ще помогнат за отстраняване на мъртвите клетки и ускоряване на заздравителните процеси.
Сред продуктите срещу акне има множество гелове, които съдържат естествени съставки на алое, лимон, ябълка, чаено дърво и пр. Всичко зависи от марката и производителя.
Съединителната тъкан фиброза може да се отстрани и с химичен пилинг, който задължително се прилага от специалист дерматолог.
В козметичните салони се ползват и методи на дермобразия, при които се отстранява повърхностния слои от кожата и се залага на лечението на дълбоки белези от акне.
Лечение на акне с хиалуронова киселина също дава много надеждни резултати и се приема за най-добрия такъв метод на съвременната медицина и козметика.