Как да подмладим кожата на лицето
#ОстанетеВкъщи - ATACHE подарява БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички свои клиенти.

Как да подмладим кожата на лицето

С броя на свещичките по тортата всяка година, забелязвате, че и годинките в огледалото личат, а с тях и появата на бръчки. Ако подобрите циркулацията на кръвта, регенерацията на клетките, кожата ще остане вярна за по-дълго, съхранявайки младежкия вид.
Козметици и дерматолози са единодушни, че комплекс от грижи и мерки, специално подбрани козметични продукти може да е в плюс за запазване гъвкавостта, влагата и мекотата в кожата. Всичко това може да е реалност, ако съчетавате и комбинирате продукти за хидратация, пилинг, маски, почистване, масажи и подхранване.
Почистване на лицето – в съвременните козметични продукти участват множество естествени съставки на лавандула, розова вода и други, които се препоръчва да се ползват сутрин и вечер. С тяхна помощ лицето се чисти изцяло.
Пилинг – след прилагане на пилинг един път седмично кожата на лицето става по-лесна за нанасяне на маски или грим. С ексфолиране на мъртвите клетки кожата диша по-често, съдържа повече влага и се възстановява по-лесно, което забавя процесите на стареене.
Маска за затягане – препоръчва се такава маска да се прилага един път седмично. Държи се поне 15 минути и се изплаква с хладка вода. Има много природни маски, както и естествени съставки в готовите козметични продукти, които вършат чудеса.
Масажи за лице – независимо дали нанасяте нощния крем или поредната маска, лицето трябва да се масажира с леки кръгови движения. Масажът подобрява циркулацията и освежава. Може да се прилага няколко пъти на ден, с нанасяне на сутрешен крем или вечерна козметика.
Гимнастика за мускулите на лицето – знаем, че по лицето и врата ни има 57 мускули, но ежедневно не използваме всички. Ежедневната гимнастика служи за поддържането им в добра форма. Тя е един от най-добрите и естествени лифтинг ефекти за кожата на лицето и шията. Тя тонизира, освежава и заздравява.