КОЗМЕТИКА ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА - LIFT THERAPHY

КОЗМЕТИКА ЗА СТЯГАНЕ НА КОЖАТА - LIFT THERAPHY

Трите формули на линията Lift Therapy са базирани на Хиалуронова киселина, мощна активна съставка, която хидратира, регенерира и има лифтинг ефект. За подсилване на тези ефекти, Lift Therapy съдържа и екстракт от Спилантес акмела, растение с изключителни стягащи свойства.
Основната причина за отпуснатостта на кожата е загубата на колаген, еластин и хиалуронова киселина, чиято естествена роля е да поддържа еластичността и стегнатостта. За да бъде кожата на лицето стегната, е необходимо добра клетъчна структура, комбинирана с физиологично балансирана кожа. Освен на повърхноста, Lift Therapy действа като естествен лифтинг и в дълбочина, обхващайки всички слоеве от кожната структура на лицето, шията и деколтето.
Кожата е подмладена, еластична и хидратирана. Кожата се отпуска в следствие на влиянието на различни фактори. Един от тези фактори е възрастта, но влияят и много други, които не са свързани със стареенето: стрес, начин на живот, излагане на слънце. Хиалуроновата киселина е от съществено значение за стегнатата кожа на лицето, но при 40 годишна възраст, производството от организма спада на половина, а при 60 годишна възраст, тялото ни произвежда едва 10%. Най-видимите ефекти от този спад на нивата на хиалуронова киселина са появата на мимически бръчки, промени в еластичността на кожата, поява на грапавост и сухота. Хиалуроновата киселина с висока и ниска молекулна маса e основнa съставкa на продуктите в линията Lift Therapy, гарантирайки пълноценна хидратация както на повърхностния слой, така и на по-дълбоките слоеве на кожата.

ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА


ОПИСАНИЕ: Иновативен лифтинг под формата на емулсия, която се справя със загубата на контур на лице..
57.00 лв.
ОПИСАНИЕ: Нова иновативна серия нощен стягащ серум. Фокусът той е поставен върху борбата със загуба..
63.00 лв.
СТЯГАЩА И ПОВДИГАЩА ЕМУЛСИЯ ПРОТИВ БРЪЧКИ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ Нов
ОПИСАНИЕ:Нова формула, която комбинира хидратиращи, регинериращи и стягащи активни съставки, които о..
66.00 лв.
ОПИСАНИЕ: Революция в борбата с увисналата кожа около очите и устните. Новата формула за контур на ..
52.50 лв.

ПРЕДИМСТВА НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

 
Хиалуронова киселина за отлична хидратация. Хиалуроновата киселина е биологичен продукт, който хидратира кожата и помага за абсорбцията на течности в клетките, тъй като притежава изключителното свойство да задържа вода в обем хиляди пъти по-голям от собственото й тегло. Подпомага производството и задържането на колаген, което я прави перфектната съставка за третиране на бръчки и фини линии.
Екстракт от Спилантес акмела за лифтинг ефект. Маслото от растението Спилантес акмела действа реструктуриращо на дермиса, омекотява бръчките и фините линии, стяга и подобрява овала на лицето.